سوالات پر تکرار رایتینگ

مقدمه

مهارت رایتینگ یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین مهارت‌هایی است که هر فردی می‌تواند در زندگی خود به دست آورد. این مهارت نه تنها در محیط‌های آموزشی و حرفه‌ای بلکه در زندگی روزمره نیز کاربرد فراوانی دارد. اما سوال اینجاست که چگونه می‌توانیم این مهارت را به بهترین شکل ممکن تقویت کنیم؟

مهارت رایتینگ چیست؟

مهارت رایتینگ به توانایی نوشتن متون با ساختار و محتوای مناسب گفته می‌شود. این مهارت شامل نوشتن مقاله‌ها، گزارش‌ها، نامه‌ها و حتی پیام‌های روزمره است. مهارت رایتینگ به ما امکان می‌دهد تا ایده‌ها و نظرات خود را به صورت واضح و موثر به دیگران منتقل کنیم.

چرا مهارت رایتینگ اهمیت دارد؟

اهمیت مهارت رایتینگ به دلایل زیادی است. اولاً، این مهارت به ما کمک می‌کند تا ایده‌ها و نظرات خود را به دیگران منتقل کنیم. دوماً، رایتینگ می‌تواند به تقویت مهارت‌های دیگر مانند خواندن و تفکر منطقی کمک کند. سوماً، مهارت رایتینگ در محیط‌های حرفه‌ای و آموزشی بسیار مورد نیاز است و می‌تواند در موفقیت‌های شغلی و تحصیلی نقش موثری ایفا کند.

چگونه مهارت رایتینگ خود را بهبود دهیم؟

خواندن کتاب‌های مفید

یکی از بهترین راه‌ها برای بهبود مهارت رایتینگ، خواندن کتاب‌های مفید و متنوع است. خواندن کتاب به ما کمک می‌کند تا با ساختارهای جملات و واژگان جدید آشنا شویم و از آن‌ها در نوشتن خود استفاده کنیم.

تمرین نوشتن روزانه

تمرین نوشتن روزانه می‌تواند به طور قابل توجهی مهارت رایتینگ ما را بهبود بخشد. با نوشتن روزانه، می‌توانیم به تدریج اشکالات خود را شناسایی و اصلاح کنیم و مهارت‌های خود را تقویت کنیم.

بازخورد گرفتن از دیگران

دریافت بازخورد از دیگران، به ویژه از افراد متخصص و با تجربه، می‌تواند به ما کمک کند تا نقاط ضعف خود را شناسایی و برای بهبود آن‌ها تلاش کنیم.

سوالات پر تکرار مهارت رایتینگ آزمون آیلتس

در مطلب زیر به چند نمونه از سوالات مهم و پرتکرار آزمون رایتینگ آیلتس میپردازیم. شاید این سوالات در ذهن شما هم به وجود آمده باشد و پاسخ آنها را بتوانید در این مطلب به دست آورید.

1. تفاوت بین رایتینگ آیلتس جنرال و رایتینگ آیلتس آکادمیک چیست؟

در نسخه General Training آیلتس، Task 1 موظف به نوشتن نامه(letter)  هستید. در نسخه آکادمیک آیلتس، Task 1 شما را ملزم به نوشتن یک گزارش در نمودار (report on a diagram) می کند. در هر دو نسخه آزمون، task 2 یکسان است: یک مقاله گفتمانی(a discursive essay).

2. چرا بازنویسی (paraphrase) سوال اینقدر مهم است؟

اگر سوال را کلمه به کلمه در مقدمه خود تکرار کنید، این کلمات متعلق به شما حساب نمی شود و در نتیجه تعداد کلمات شما کمتر می شود. همیشه باید حداقل چند کلمه را در سوالات تغییر دهید یا آن را به طور کامل بازنویسی (paraphrase) کنید.

3. آیا باید نظرم را در رایتینگ تسک 2 بگویم؟

ابتدا سوال را با دقت بخوانید. اگر سؤالات صرفاً از شما می‌خواهد موافق یا مخالف باشید، باید موضع خود را به وضوح در مقدمه بیان کنید. اگر سؤالات از شما می خواهند که در مورد هر دو طرف موضوع، بحث کنید، باید نظر خود را برای انتها ذخیره کنید. اگر سوال شامل عبارتی مانند تا چه حد یا چقدر باشد، ممکن است خودتان تصمیم بگیرید که آیا با یک عقیده قوی شروع کنید یا رویکرد متعادل تری را برای شروع و بعداً نظر نهایی خود را بیان کنید. به طور خلاصه می توان گفت اگر در سوال از کلمه you استفاده شده است، حتما نطر خود را بیان کنید اگرنه نیازی به اشاره کردن به نظر خود نیست.

4. چند کلمه و پاراگراف باید بنویسم؟

برای تسک 1، سه یا چهار پاراگراف که مجموعاً 150 کلمه باشد کافی است، در تسک 2 باید چهار تا شش پاراگراف (بسته به تعداد ایده هایی که دارید) و حداقل 250 کلمه بنویسید.

سوالات پر تکرار رایتینگ

با خرید پکیج NEW Forward To IELTS  که شامل تمام انواع سوال به همراه روش پاسخگویی به آنها است، میتوانید به جواب تمام سوال های خود برسید.

5. آیا برای تسک 1 باید پاراگراف نتیجه گیری (conclusion)بنویسم؟

لازم به ذکر است که تسک 1 رایتینگ اکادمیک پاراگراف نتیجه گیری ندارد. خوب است بدانید که در تسک 1 بخشی بنام  Overviewوجود دارد . به زبان ساده، یک نمای کلی از آنچه می بینید است. در Academic Task 1 تصویری را خواهید دید که باید آن را توصیف کنید. ممکن است یک تصویر (یک نمودار) وجود داشته باشد، یا ممکن است بیش از یک تصویر داشته باشید. Overview در پاسخ شما باید آنچه را که در نمودار بصری می بینید خلاصه کند.

6. آیا برای تسک 2 باید پاراگراف نتیجه گیری (conclusion)بنویسم؟

قطعا بله. نتیجه گیری شما باید موضوع کلی و ایده اصلی شما را مجدداً بیان کند، نکته اصلی هر پاراگراف بدنه را به اختصار خلاصه کند و با نوعی نظر پایان یابد. بدون نتیجه گیری، مقاله شما ممکن است فاقد انسجام باشد و این باعث کاهش نمره شما می شود.

7. اگر 150 یا 250 کلمه ننویسم چه اتفاقی می افتد؟

اگر در رایتینگ تعداد کلمات خواسته شده را ننویسید از شما حداقل نیم نمره کسر خواهد شد.

8. اگر بیشتر از 150 یا 250 کلمه بنویسم چه می شود؟

در رایتینگ آیلتس حداکثر تعداد کلمات وجود ندارد. با این حال، اگر تعداد کلمات بیشتر از حد لازم بنویسید، نمره بالاتری کسب نخواهید کرد. به همین دلیل، وقتی به حد مجاز رسیدید و نوشتن خود را کامل کردید، برای اینکه وقت شما هدر نرود، نوشتن را به پایان برسانید.

9. آیا نیازه تعداد کلماتی که نوشته ام را بشمارم؟

نه. این مسئولیت شما نیست و باعث اتلاف وقت شما خواهد شد. قبل از شرکت در آزمون، باید به اندازه کافی ماژول Writing را تمرین کنید تا بتوانید بدون شمردن کلمات، متوجه شوید که چه زمانی یک پاسخ کافی نوشته اید. در تسک 1، این یک مقدمه کوتاه (introduction) به اضافه دو پاراگراف اصلی (body) و شاید یک نتیجه گیری (conclusion) کوتاه است. در تسک 2، باید برنامه ریزی برای نوشتن مقدمه ای از چندین جمله، دو تا چهار پاراگراف اصلی اساسی و نتیجه گیری از چندین جمله داشته باشید.

10. نمرات آیلتس رایتینگ چگونه محاسبه می شود؟

ممتحن به چهار معیار اصلی توجه خواهد کرد: (1) به طور کلی چقدر به سؤال پاسخ می دهید  (Task achievement, Task response). (2) چقدر متن شما دارای انسجام و همبستگی می باشد (coherence and cohesion). (3) دامنه واژگانی که استفاده می کنید(lexical resource) . (4) دامنه و دقت ساختارهای دستوری که استفاده می کنید (grammatical range and accuracy).

11. برای ورود به دانشگاه چه نمره ای از رایتینگ آیلتس لازم است؟

بسته به دانشگاه متفاوت است و بسیاری از دانشگاه ها نمره خاصی را برای هر ماژول مشخص نمی کنند. با این حال، اگر قصد تحصیل در یک دانشگاه انگلیسی زبان را دارید، باید به دنبال کسب حداقل نمره 6 در رایتینگ آیلتس باشید. نمره 5 ممکن است برای برخی از دوره های پایه و دوره های آموزشی انگلیسی نیز کافی باشد.

12. آیا می توانم کاغذ اضافی برای برنامه ریزی و یادداشت برداری داشته باشم؟

قبل از شروع رایتینگ باید یادداشت بردارید و روی برگه سوال برنامه ریزی کنید. معمولاً برای برنامه ریزی کاغذ اضافی به شما نمی دهند.

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *